Energizer Body Percussie

Energizer Body Percussion

Een leuke ‘oppepper’ na een lange conferentie dag of een boost van energie tijdens een kick-off meeting. Dan is onze energizer Body Percussie erg geschikt. Wij brengen uw team in beweging en nieuwe energie!

Deze energizer is ook zéér geschikt voor grote groepen.

Kosten

De kosten van de energizer zijn afhankelijk van het deelnemersaantal en de tijdsduur van de energizer. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Via het contactformulier op de website of telefonisch kunt u een offerte bij ons opvragen. Doorgaans ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons.

Inhoud Energizer

Tijdens deze energizer van 10 tot 20 minuten (tijd afhankelijk van uw voorkeur) gebruiken we ons lichaam als instrument. We spelen diverse ritmes op ons lichaam en gaan zelfs verschillende ritmes door elkaar heen spelen. Een leuke actieve korte workshop waar de energie van af spat!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kilk hier
  • Met ruim 120 mensen klappend en stampend een vergadering besluiten. Geweldig!

    Regio Twente
  • Alle mensen stonden op de vloer te klappen in de handen, te stampen met de voeten, te klikken met de vingers en te slaan op de billen, om verschillende ritmes aan te geven. En warempel, er zat muziek in. Als een wave werd het feest verder ingeluid. Iedereen heeft genoten om deel te nemen aan dit spektakel.

    Alludens
  • Workshops vol energie en fun. Nicole kan uitstekend leiderschapskwaliteiten laten zien in bv ritmesessies. Kortom: als u iemand zoekt die, middels muziek en ritme, kan bouwen aan uw team kunt u daarmee stoppen als u Nicole heeft ontmoet en met haar gaat samenwerken.’

    Guido Bogert
nicoleEnergizer Body Percussie