Scholen

Op zoek naar een leuke muziekactiviteit op jullie school of wil je een originele afsluiting van een projectweek? Wil jij een dagproject doen met de hele school inclusief spectaculaire eindact?

Basisonderwijs

Voortgezet Onderwijs

Speciaal Onderwijs / ZMLK

Ervaringen van docenten

 • De voorstelling was superleuk en je enthousiasme was aanstekelijk    

  Henriëtte Gerritsen Mulkes Marijkeschool Nijverdal - Dagproject
 • Ons dagproject was zeer geslaagd, super leuke lessen en een spetterende uitvoering. Een echte aanrader voor iedereen die van muziek en van kinderen houdt...

  Jeannet Hietkamp Beatrixschool Rijssen
 • Als kinderen van 9 jaar geboeid, geëntertaind en voor de volle 100 procent met je mee gaan in wat je doet, dan heb je een groot talent. Nicole dank je wel voor de djembé workshop. De afwisseling van ritmes en liedjes spelen en wat vertellen over de djembé en het gebruik in Afrika was geweldig!

  Marlise
 • Het was geweldig. Een zeer enthousiaste Nicole leerde de kinderen op muziek op allerlei leuke manieren te drummen op de skippyballen. Daarbij moesten ze ook nog op verschillende manieren van plaats verwisselen met elkaar. Kortom: het was superleuk, lekker bewegen op en met muziek en voor herhaling vatbaar.

  Workshop Cardio Drums Gea Achteresch
 • Nicole is een zeer betrouwbare docente. Erg gemotiveerd. Ze is lesinhoudelijk erg goed en heeft zeer goede communicatieve vaardigheden. Zowel naar Kaliber toe als naar de scholen waar ze naar toe gaat voor de diverse activiteiten. Ze stimuleert de kinderen enorm. Weet ze te pakken en geboeid te houden.

  Corry Kramer Kaliber Kunstenschool
 • Somnium music geeft ontzettend leuke workshops voor de basisschool. Niet alleen voor een dag, maar ook voor bijvoorbeeld een projectweek. Bij ons was de afsluiting geweldig. 200 kinderen die samen een hele voorstelling in elkaar hebben gezet (uiteraard onder leiding van Somnium Music), wat een feest!

  Marjon Dommerholt
nicoleScholen