Welkom bij Somnium Music, waar muziek tot leven komt voor allerlei gelegenheden en doeleinden. Mijn naam is Nicole ter Morsche, en ik ben de drijvende kracht achter Somnium Music. In 2011 heb ik dit bedrijf opgericht met als doel een breed scala aan muzikale workshops te bieden aan bedrijven, scholen en instellingen. Sindsdien heb ik met Somnium Music een groot aantal klanten bediend, waardoor we een solide reputatie hebben opgebouwd in de branche.

Met een vaste groep freelance medewerkers, die stuk voor stuk getalenteerde professionals zijn, garanderen we continuïteit en kwaliteit in onze dienstverlening. Samen zorgen we ervoor dat elke workshop professioneel begeleid wordt, met aandacht voor de specifieke behoeften en doelen van onze klanten.

Als ervaren en gepassioneerde muzikant en docent sta ik klaar om samen met u een onvergetelijke muzikale ervaring te creëren. Of het nu gaat om het versterken van de teamgeest binnen uw organisatie, het inspireren van jonge geesten met de kracht van muziek, of het toevoegen van een vleugje melodie aan uw speciale evenement, ik heb de expertise en het enthousiasme om uw visie tot leven te brengen.

Met mijn muzikale workshops bied ik een waardevolle ervaring die zowel educatief als vermakelijk is. Of het nu gaat om teambuilding, creatieve expressie of het ontwikkelen van muzikale vaardigheden, mijn workshops worden op maat gemaakt om aan uw wensen te voldoen.

Het succes van Somnium Music is te danken aan mijn visie, toewijding en expertise. Met mijn passie voor muziek en mijn vermogen om anderen te inspireren, blijf ik een gewaardeerde partner voor bedrijven, scholen en instellingen die op zoek zijn naar hoogwaardige muzikale workshops.

Door de kracht van muziek te benutten, draagt Somnium Music bij aan de groei, creativiteit en teambuilding binnen diverse organisaties en onderwijsinstellingen. Neem vandaag nog contact met mij op om uw muzikale reis te beginnen.

Wat doen we?

Wij verzorgen muzikale workshops voor drie doelgroepen

Educatie

Educatieve workshops op scholen in het basis-, voorgezet- en speciaal onderwijs

Zakelijke markt

Teambuildingsactiviteiten, bedrijfsuitjes & personeelsfeestjest.

Zorg

GGZ, ouderenzorg en instellingen voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Wat onderscheidt ons

Wij zijn een betrouwbare partner die vooraf duidelijk in kaart brengt wat u van ons kunt verwachten. Door onze muzikale kennis en tomeloze energie wordt elke workshop een feestje.

0

Aantal workshops 2016

0

Aantal personen

0

Aantal basisschoolleerlingen

Collega’s

 • Ik vind het werken voor jou erg fijn, je bent super! Je liefdevolle, warme persoonlijkheid laat veel mensen glimlachen! Duidelijke opdrachten, goede communicatie, ik werk met veel plezier voor jou. Dank je Nicole!

  Tessa Kortenbach
 • Nicole is een betrouwbare en kundige onderneemster. Door haar veelzijdigheid kan zij een scala aan diensten aanbieden. Zij is altijd goed gehumeurd waardoor mensen zich bij haar op hun gemak voelen. Nicole is een fijne collega om mee samen te werken!

  Rudsel Cameron
 • Samen met Nicole heb ik in het verleden een programma ontwikkeld waarin musiceren met je team werd gecombineerd met teamcoaching. Het is erg plezierig zakendoen met Nicole: to the point en concreet in het opbouwen en afspraken maken en vol energie in het werken met de groepen.

  Matthieu Beunders
 • Nicole is goed in haar vak, zowel muzikaal als didactisch. En ook belangrijk, ze is heel betrouwbaar. Je kunt op haar rekenen. Daarnaast denkt Nicole graag mee over de invulling van lessen en de organisatie van projecten. Kortom: Nicole is een hele fijne collega om mee te werken!

  Bart Hilhorst Bart Dancing
 • Op het gebied van cultuureducatie vaak mogen samenwerken met Nicole en Somnium Music. Deze samenwerking ervaar ik als zeer positief. Ze is erg betrouwbaar, flexibel, betrokken met de jonge mensen aan wie ze les geeft, positief ingesteld en daarnaast ook heel getalenteerd op muzikaal gebied. Super!!!

  Mark de Greef

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klik hier
nicoleOver ons