Over ons

Van basisschool leerling tot directeur, van client in de GGZ tot managementteams. Wij verbinden groepen en brengen mensen in beweging met muziek.

Wie we zijn?

Somnium Music is in 2011 opgericht door Nicole ter Morsche. Sinds die tijd bedient zij een groot aantal bedrijven, scholen en instellingen met muzikale workshops. Door een vaste groep freelance medewerkers kan continuïteit en kwaliteit worden gewaarborgd.

Wat we doen?

Wij verzorgen muzikale workshops voor drie doelgroepen

Educatie

Educatieve workshops op scholen in het basis-, voorgezet- en speciaal onderwijs

Zakelijke markt

Teambuildingsactiviteiten, bedrijfsuitjes & personeelsfeestjest.

Zorg

GGZ, ouderenzorg en instellingen voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Wat onderscheidt ons

Wij zijn een betrouwbare partner die vooraf duidelijk in kaart brengt wat u van ons kunt verwachten. Door onze muzikale kennis en tomeloze energie wordt elke workshop een feestje.

0

Aantal workshops 2016

0

Aantal personen

0

Aantal basisschoolleerlingen

Collega’s

 • Ik vind het werken voor jou erg fijn, je bent super! Je liefdevolle, warme persoonlijkheid laat veel mensen glimlachen! Duidelijke opdrachten, goede communicatie, ik werk met veel plezier voor jou. Dank je Nicole!

  Tessa Kortenbach
 • Nicole is een betrouwbare en kundige onderneemster. Door haar veelzijdigheid kan zij een scala aan diensten aanbieden. Zij is altijd goed gehumeurd waardoor mensen zich bij haar op hun gemak voelen. Nicole is een fijne collega om mee samen te werken!

  Rudsel Cameron
 • Samen met Nicole heb ik in het verleden een programma ontwikkeld waarin musiceren met je team werd gecombineerd met teamcoaching. Het is erg plezierig zakendoen met Nicole: to the point en concreet in het opbouwen en afspraken maken en vol energie in het werken met de groepen.

  Matthieu Beunders
 • Nicole is goed in haar vak, zowel muzikaal als didactisch. En ook belangrijk, ze is heel betrouwbaar. Je kunt op haar rekenen. Daarnaast denkt Nicole graag mee over de invulling van lessen en de organisatie van projecten. Kortom: Nicole is een hele fijne collega om mee te werken!

  Bart Hilhorst Bart Dancing
 • Op het gebied van cultuureducatie vaak mogen samenwerken met Nicole en Somnium Music. Deze samenwerking ervaar ik als zeer positief. Ze is erg betrouwbaar, flexibel, betrokken met de jonge mensen aan wie ze les geeft, positief ingesteld en daarnaast ook heel getalenteerd op muzikaal gebied. Super!!!

  Mark de Greef

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klik hier
nicoleOver ons