Bedrijfsfeesten en teambuildingsactiviteiten

Op zoek naar een leuke activiteit die energie geeft en mensen verbind? Van energizer na een conferentie tot activiteit op uw personeelsfeest

Welke workshops zijn er mogelijk?

Rhythm on Trash

Tijdens deze workshop gaan we op diverse “afvalmaterialen” muziek maken. Van lege flessen tot regentonnen, van cement-kuipen tot emmers. Kent u de “Blue Man Group” of de “Slagerij van Kampen”, dan weet u ongetwijfeld hoe fantastisch dit kan klinken.

Djembé

De oorsprong van dit prachtige instrument ligt in Afrika. De djembé werd ingezet als communicatiemiddel onder de bevolking. Tijdens deze workshop gaan we samen ‘aan de slag’ op de djembé. U zult verstelt staan van uw eigen muzikale kunnen en dat van uw collega’s! Samenspel en samenwerking staan centraal.

Boomwhackers workshop

Wilt u uw team beter laten samenwerken en meer op elkaar in laten spelen? De boomwhackers workshop is hiervoor uitermate geschikt! Enkel door goed naar elkaar te luisteren en samen te werken kunnen we een lied samen spelen.

Energizer Boomwhackers

Wilt u uw team beter laten samenwerken en meer op elkaar in laten spelen?  Een leuke ‘oppepper’ na een lange conferentie dag? Of een boost van energie tijdens een kick-off meeting? Dan is onze energizer Boomwhackers uitermate geschikt.

Salsa dansen

Wilt u uw team op een andere manier leren kennen? Salsa is een Latijns-Amerikaanse dans die wereldwijd veel populariteit geniet. De vrolijke muziek en leuke bewegingen staan garant voor een sfeervolle workshop.

Energizer Body Percussie

Een leuke ‘oppepper’ na een lange conferentie dag of een boost van energie tijdens een kick-off meeting. Dan is onze energizer Body Percussie erg geschikt. Wij brengen uw team in beweging en nieuwe energie! Deze energizer is ook zéér geschikt voor grote groepen.

Cajón

Mensen met elkaar verbinden op ritmische wijze, dat is onze kracht. Tijdens de workshop Cajon leert u uw collega’s op een hele andere manier kennen. U zit op het instrument terwijl u deze bespeeld. Een erg leuke workshop om te doen in kleine groepen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klik hier

Ervaringen van andere klanten

 • De workshop Rhythm on Trash op onze kerstborrel met ruim 250 collega's was meer dan geslaagd! Wat een energie! Dankjewel Nicole

  VU Medisch Centrum, afdeling Chirurgie
 • Een paar weken geleden heb ik heb ik op een internationale salesmeeting een geweldige workshop Rhythm on Trash gehad, echt een aanrader! Op natuurlijke wijze ging ze om met de ruim twintig nationaliteiten en wist een ieder snel mee te krijgen.

  Simco Ion Sjoerd Crezee
 • Workshops vol energie en fun. Nicole kan uitstekend leiderschapskwaliteiten laten zien in bv ritmesessies. Kortom: als u iemand zoekt die, middels muziek en ritme, kan bouwen aan uw team kunt u daarmee stoppen als u Nicole heeft ontmoet en met haar gaat samenwerken.’

  Guido Bogert
 • Nicole is een enthousiaste workshop leider die zich aanpast aan de doelgroep. Als mensen niet lekker meegaan met een workshop komt ze met een idee om deze mensen er toch op een leuke manier bij te betrekken, waardoor de kwaliteit van de workshop omhoog gaat en klanten enthousiast reageren. Ook staat ze open voor kritiek, is ze een prettig persoon om mee samen te werken en iemand die haar afspraken nakomt

  Rieke Vrieler Evenementenbureau Showtime
 • Door haar enthousiasme en energie weet ze iedereen mee te krijgen in het ritme van de workshop. Onafhankelijk van de muzikale achtergrond van de deelnemers

  Matthieu Beunders Progress 2 Go

Wat kunt u verwachten?

Wij brengen teams in beweging met muziek. Door samen muziek te maken versterkt de groepsvorming, samenwerking en werkt u op een leuke (indirecte) manier aan uw relatie met uw collega’s. Een afwisseling van opzwepende ritmes en teambuildingsoefeningen maken onze workshops uniek.

Meer informatie
somniumBedrijven