Djembéworkshop

Teambuildingsworkshop Djembé

De djembé is het oudste instrument ter wereld. De oorsprong van dit prachtige instrument ligt in Afrika. De djembé werd ingezet als communicatiemiddel onder de bevolking.

Tijdens deze workshop gaan we samen ‘aan de slag’ op de djembé. U zult verstelt staan van uw eigen muzikale kunnen en dat van uw collega’s! Samenspel en samenwerking staan centraal.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen € 17,50 per persoon voor een workshop van 60 minuten.

Bij een groepsaantal boven de 15 deelnemers kan gewerkt worden met een vaste prijs. Dit is op aanvraag, graag gaan wij met u in gesprek om u een passend aanbod te kunnen doen.

Inhoud workshop

Tijdens de djembé workshop maakt u kennis met het instrument en leert u enkele Afrikaanse basisritmes spelen. Naast de basisritmes leren we ook samenspel,  de herkomst van de ritmes en de daarbij behorende functie binnen de Afrikaanse cultuur.

We proberen tijdens de workshop 2 of 3 ritmes tegelijk te spelen, door elkaar. Dit noem je polyritmiek. Bij polyritmiek is luisteren, zelfstandigheid en op elkaar ingespeeld zijn essentieel. Aan het einde van de workshop is er nog ruimte voor improvisaties.

nicoleDjembéworkshop