My Blog

Ellen te Riele

Afgelopen juni hebben we als B2B Twente een ontzettend gezellige BBQ gehad in Boekelo. Hoogtepunt vond ik de muzikale workshop die Nicole verzorgde. Ze had een grote kring gemaakt in het gras met voor elke stoel een verftonnetje, een otto-afvalbak en zelfs één oud plastic teiltje om met stokken op te slaan. Als onervaren drummers, en soms ook weinig muzikale ondernemers, ging ze met ons de uitdaging aan. In no-time leerde ze ons prachtige ritmes die we samen speelden! Ongelofelijk én heeeeel erg leuk om samen te doen. Iedereen raakte enthousiast en de toon voor de rest van de avond was gezet! Geweldig.

Wat ik persoonlijk erg goed vond was de alertheid en de takt van Nicole waarmee ze de groep, en daarin elk individu, bespeelde. Iedereen deed mee en hield er een goed gevoel aan over. Niemand voelde zich een a-ritmische olifant (al was dat soms zeker het geval).
Ik beveel Nicole dan ook van harte aan als je écht een leuke activiteit wilt inplannen tijdens een feest, een personeelsbijeenkomst of een teambuilding. Super!!!

nicoleEllen te Riele