Muziek bij een afscheidsceremonie

Afscheid nemen van een dierbare kan maar één keer en is persoonlijk. Muziek troost, haalt emoties op en brengt herinneringen naar boven. Wij willen graag uw afscheid zo persoonlijk mogelijk maken door live muziek te verzorgen

“Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek”

Wanneer u graag live muziek wenst op de afscheidsceremonie van uw dierbare neemt u telefonisch of via uw uitvaartleider contact met ons op. Wij beschikken over een groot basis repertoire maar kunnen ook op verzoek nummers voor u instuderen zodat het afscheid écht persoonlijk wordt. Graag brengen wij uw muzikale wensen in kaart om de afscheidsdienst zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen.

Wat kunt u verwachten?

Nadat wij samen met u hebben bepaald hoeveel muziekstukken en welke muziekstukken u graag wilt horen op de uitvaartceremonie van uw dierbare studeren wij de stukken in. Wij zijn op de dag zelf ruimschoots op tijd aanwezig. Tijdens de ceremonie spelen wij de door u aangevraagde stukken. Dit kan op een vleugel die geregeld kan worden bij het crematorium, het uitvaartshuis of de kerk of op een stage piano die wij zelf meebrengen.

Ervaringen met Somnium Music

  • De (live)muziek is erg aangrijpend en erg sfeervol. Een muzikaal intermezzo zegt meer dan 1000 woorden. Uit eigen ervaring weet ik dat het bijdraagt aan een warm en zeer persoonlijk afscheid.

    Lars van Rijssen Konink Uitvaartbegeleiding

Wenst u meer informatie of wilt u graag de mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op
nicoleMuziek op uitvaart