Energizer Boomwhackers

Energizer Boomwhackers

Wilt u uw team beter laten samenwerken en meer op elkaar in laten spelen?  Een leuke ‘oppepper’ na een lange conferentie dag? Of een boost van energie tijdens een kick-off meeting? Dan is onze energizer Boomwhackers uitermate geschikt.

Deze energizer is ook zéér geschikt voor grote groepen tot 100 personen.

Kosten

De kosten van de energizer zijn afhankelijk van het deelnemersaantal en de tijdsduur van de energizer. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Via het contactformulier op de website of telefonisch kunt u een offerte bij ons opvragen. Doorgaans ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons.

Inhoud workshop

Elke deelnemer van de energizer krijgt een boomwhacker in zijn hand. Een boomwhacker is een melodisch gestemde buis (1 toon uit de toonladder). Door goed samenspel en teamwerk kunnen we met een grote groep gezamelijk één liedje ten gehore brengen. Tijdens deze energizer van 10 tot 30 minuten (tijd afhankelijk van uw voorkeur) gaan we samen 1 muziekstuk proberen te spelen.

Wilt u een energizer Boomwhackers boeken?

Klik hier
  • Met ruim 120 mensen klappend en stampend een vergadering besluiten. Geweldig!

    Regio Twente
  • Alle mensen stonden op de vloer te klappen in de handen, te stampen met de voeten, te klikken met de vingers en te slaan op de billen, om verschillende ritmes aan te geven. En warempel, er zat muziek in. Als een wave werd het feest verder ingeluid. Iedereen heeft genoten om deel te nemen aan dit spektakel.

    Alludens
  • Workshops vol energie en fun. Nicole kan uitstekend leiderschapskwaliteiten laten zien in bv ritmesessies. Kortom: als u iemand zoekt die, middels muziek en ritme, kan bouwen aan uw team kunt u daarmee stoppen als u Nicole heeft ontmoet en met haar gaat samenwerken.’

    Guido Bogert
nicoleEnergizer Boomwhackers