My Blog

Cajon

Workshop Cajon

Een Cajon is een vierkante houten ‘doos’ die bespeeld kan worden zoals een drumstel. Met een goede bas, scherpe snare en een klankrijke slap kun je veel verschillende ritmes spelen op dit instrument. Een leuke bijkomstigheid: Je mag op het instrument zitten terwijl je het bespeeld!

Inhoud workshop

Tijdens deze percussieworkshop werken de kinderen aan motoriek, samenspel en ritmegevoel. De Cajon is een populair instrument en tijdens de workshop leren de kinderen verschillende ritmes aan.

Kosten

De workshops hebben een duur van 60 minuten en de kosten bedragen € 85,00 per uur excl. reiskosten (btw vrijgesteld). De lessen zijn in te zetten als eenmalige muziekactiviteit en als lesreeks.

Cajon bij u op school?

Neem contact op
No comments
nicoleCajon
read more

Kennismaken met klassieke muziek

Kennismaken met klassieke muziek

Een pianist en fluitiste komen samen een mini-concert geven bij u op school!! Tijdens het miniconcert komen diverse componisten en muziekstijlen aan bod. Waarbij zowel aandacht wordt besteed aan de muziekstijl als aan het leven van de componist.

Inhoud

Tijdens dit interactieve miniconcert van ongeveer 45 minuten nemen Rudsel en Nicole de kinderen mee in de wereld van klassieke muziek. Met spannende verhalen over componisten, leuke weetjes over klassieke muziek en interactieve opdrachten (de kinderen vormen zelfs een eigen mini-orkest bij een stuk) komt klassieke muziek zelfs bij de jongste kinderen tot leven.

Kosten

Het mini-concert heeft een duur van 45 minuten per groep en de kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de grootte van het publiek. De lessen zijn in te zetten als eenmalige muziekactiviteit en als lesreeks waarbij verschillende muziekstijlen aan bod komen. Dit miniconcert kan ook aan 2 of 3 klassen tegelijk gegeven worden.

Een miniconcert bij u op school?

Neem contact op
No comments
nicoleKennismaken met klassieke muziek
read more