Kinderfeestjes

Wij bieden verschillende diensten aan om het kinderfeestje van uw kind tot een spectaculair muzikaal succes te maken. Denk hierbij aan een muzikale workshop djembé spelen, een slagwerkgroep formeren die op een zelfde wijze muziek maakt als de slagerij van kampen. Of met boomwhackers de meest hippe en gave ritmes te creeëren.

Hoe ziet een kinderfeestje eruit?

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen wij het kinderfeestje volledig van u overnemen (van uitnodiging tot snoepzakje) of enkel de workshop verzorgen. Somnium Music beschikt over diverse (binnen- en buiten)locaties maar wij kunnen uiteraard ook bij u op locatie komen.

Wat kunt u verwachten?

Op de dag van het kinderfeestje komen wij, met de nodige materialen van de workshop, de spullen opbouwen en verzorgen wij een muzikale workshop. Elke workshop is op maat gemaakt en speelt in op de wensen en de reacties van de kinderen. Aan de hand van oefeningetjes, muziekspelletjes en voor- en naspeelwerk gaan we enkele ritmes aanleren (of bij Boomwhackers melodieën). Een workshop op een kinderfeestje heeft een tijdsduur van 45 tot 90 minuten, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en de wensen van de ouders.

Rhythm on Trash

de kinderen gaan muziek maken op afvalproducten. Zo brengen wij tonnen, vaten, kliko’s, emmers, speciekuipen, gieters (en nog veel meer!) mee waarop we muziek gaan maken. Geinspireerd door grote slagwerkgroepen als de slagerij Van Kampen en de Blue Man Group leren we de kinderen op deze bijzondere ‘instrumenten’ muziek maken. Een erg verassende, vernieuwende en spectaculaire workshop. Gegarandeerd, een feestje waarover nagepraat wordt!

Boomwhackers

boomwhackers zijn melodische buizen die gestemd zijn op verschillende toonhoogtes. De kinderen krijgen allemaal één of twee buizen waarmee ze op de tafel, grond of zelf op benen en armen kunnen slaan (het materiaal is gemaakt van een kunststof die geen pijn doet als ermee op het eigen lichaam wordt geslagen). De melodieën die we gaan spelen zijn herkenbaar, flitsend en ontzettend uitdagend. De kinderen leren binnen deze workshop enkele melodieën te spelen. Samenwerken is heel erg belangrijk. Een erg leuke workshop voor een kinderfeestje, deze workshop is goed binnen te geven in de eigen huiskamer gezien het ‘lawaai’ beperkt is.

Djembé

de kinderen gaan met afrikaanse percussie en djembés letterlijk ‘aan de slag’. We leren enkele basisritmes die écht uit Afrika komen! Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan de herkomst van de djembé, de verhalen achter de traditionele ritmes en uiteraard: muziek maken. We leren samen ritmes spelen en aan het einde van de workshops kunnen we zelfs diverse ritmes door elkaar spelen!

Cardio Drums

onze enthousiaste begeleider gaat met de kinderen een combinatie maken tussen sport en muziek. Cardio Drums wordt gedaan op grote skippyballen die op tonnen zijn geplaatst. Alle kinderen krijgen drumstokken en we gaan (op achtergrondmuziek) een combinatie maken van dansen en drummen. Een workshop waarbij veel lichamelijke inspanning centraal staat. Vooral bij de meiden slaat deze workshop erg aan!

Muziekclown

Muziekclown Gigi is vrolijk, grappig, enthousiast en een beetje ondeugend.
Hij zingt, maakt ballonfiguren, doet theaterstukjes en kan goochelen!

Een succes voor ieder kinderfeestje! Een optreden duurt minimaal een uur.
Vanaf €100,- (inclusief materialen en exclusief reiskosten).

Urban Dance

Een stoere dansvorm waarbij de kinderen de moves van de straat leren. Een combinatie tussen Streetdance en Breakdance. Een zeer geschikte stoere workshop voor zowel jongens als meisjes!

Cheerleading

Leer dansen zoals de cheerleaders in films zoals Bring it Down. Met acrobatische stunts, strakke routines en pompoms is dit een zeer geschikt feestje voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar.

Ervaringen van andere ouders

 • Nicole is een organiserend muzikaal talent en weet een kinderfeestje gezellig en succesvol te maken.  

  Fam. Wessels
 • De kids op het kinderfeestje waren meteen enthousiasten wisten precies wat ze konden verwachten. Het feestje was goed verzorgd van begin tot einde. Alle soorten drums zijn de revue gepasseerd met als aflsuiting ranja, leuke kleurplaat en een zakjesnoep! De sterke punten van Somnium Music: kinderen enthousiast maken voor muziek en ritme, pedagogische omgang met de kids, toegankelijke opstelling als muzieklerares, duidelijke uitleg bij alle onderdelen  

  Fam. Stam
 • Bij ons kinderfeestje hebben wij een workshop cardiodrums gedaan. Het was geweldig. Een zeer enthousiaste Nicole leerde ons op muziek op allerlei leuke manieren te drummen op de skippyballen en de emmers. Daarbij moesten we ook nog op verschillende manieren van plaats verwisselen met elkaar. Kortom: het was superleuk, lekker bewegen op en met muziek en voor herhaling vatbaar.

  Fam. Agteresch
 • Als je een kinderfeestje zo leuk kan inrichten, dat er 9 kinderen van 9 jaar geboeid, geëntertaind en voor de volle 100 procent met je mee gaan in wat je doet, dan heb je een groot talent. Nicole dank je wel voor de Djembe workshop. De afwisseling van ritmes en liedjes spelen en wat vertellen over de Djembe en het gebruik in Afrika was geweldig! Nogmaals onze dank, Nicole! En wie weet tot een volgende keer…

  Marlise

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klik hier

Kosten

 • Kinderfeestje vanaf 9 deelnemers € 10,00 per deelnemer

  Mogelijke workshops: Boomwhackers, Rhythm on Trash, Djembé, Cheerleading, Urban Dance, Cardio Drums, Bodypercussie
  Duur workshop: 60 minuten
  Kosten excl. reiskosten en btw*

 • Kinderfeestje tot 8 kinderen € 11,00 per deelnemer

  Mogelijke workshops: Boomwhackers, Rhythm on Trash, Djembé, Cheerleading, Urban Dance, Cardio Drums, Bodypercussie
  Duur workshop: 60 minuten
  Kosten excl. reiskosten en btw*

 • Kinderfeestje vanaf 9 deelnemers 90 minuten € 13,50 per deelnemer

  Mogelijke workshops: Boomwhackers, Rhythm on Trash, Djembé, Cheerleading, Urban Dance, Cardio Drums, Bodypercussie
  Duur workshop: 60 minuten
  Kosten excl. reiskosten en btw*

 • Kinderfeestje tot 8 deelnemers 90 minuten € 15,00 per deelnemer

  Mogelijke workshops: Boomwhackers, Rhythm on Trash, Djembé, Cheerleading, Urban Dance, Cardio Drums, Bodypercussie
  Duur workshop: 60 minuten
  Kosten excl. reiskosten en btw*

 • Kinderfeestje low budget € 80,00 maximaal 12 deelnemers

  Mogelijke workshops: Boomwhackers, Rhythm on Trash, Djembé
  Duur workshop: 45 minuten
  Kosten excl. reiskosten en btw*
  LET OP: Alleen mogelijk in de regio Twente en op de donderdagmiddag en zaterdag

 • Kinderfeestje all-in zomerarrangement € 15,50 per deelnemer

  Mogelijke workshops: Mogelijke workshops: Boomwhackers, Rhythm on Trash, Djembé, Cheerleading, Urban Dance, Cardio Drums, Bodypercussie
  Duur workshop: 60 minuten
  Inclusief Patat, Snack en Ranja
  Spelen in speeltuin bij Hoogspel Ambt Delden
  Kosten excl. reiskosten en btw*

Download hier de Kleurplaat kleurwedstrijd voor de Like en Kleuractie van Somnium Music. Stuur een foto van jouw gekleurde kleurplaat naar info@somnium-music.nl vóór 1 oktober en maak kans op een GRATIS kinderfeestje t.w.v. € 100,00

nicoleKinderfeestjes